Starity

A Smallville sztárja csatlakozik a Supergirl stábjához

2017. július 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW csatorna hivatalosan is megerősítette a színésznő a stábhoz való csatlakozásának hírét. VIGYÁZAT, a cikk spoilert tartalmaz a sorozattal kapcsolatban!

hirdetés

A Hope klinika után a Supergirlben is viszontláthatjuk a Smallville-ben játszott szerepével ismertté vált Erica Durance-et. A színésznő hamarosan feltűnik a sorozatban a már ismert karakter, Alura szerepében, akit eddig Laura Benanti keltett életre.

Laura távozik...

Benanti a Supergirl első évadában Alura mellett a nő gonosz ikertestvérét, Astrát is megformálta, de mivel megsűrűsödtek teendői a Boradway-en, utóbbi kiírásra került a történetből. A második évadban láthattuk Alurát legutóbb, azóta azonban nem bukkant fel, aminek oka szintén a színésznő zsúfolt időbeosztásában keresendő.

A sorozat executive producere, Andrew Kreisberg egy közleményben tudatta a rajongókkal, hogy Laura bokros teendő miatt nem elérhető, így szerepét Erica veszi át, aki várhatóan hosszabb ideig marad a történetben, azt azonban nem árulta el, mikor számíthatunk a felbukkanására.

... Erica pedig jön

via EW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek