Starity

Ma érkezik a TNT legújabb minisorozata Will címmel

2017. július 10. 16:04   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A William Shakespeare életéről szóló történetben mellékszereplőként láthatjuk a Csontváros sztárját.

hirdetés
Ma érkezik a TNT legújabb minisorozata Will címmel

Jamie Campbell Bower az utóbbi két évben főleg a zenélésnek élt és Európa-szerte turnézott együttesével, a Counterfeittel, hogy népszerűtsék első önálló nagylemezüket. A színész a Végzet ereklyéi – Csontváros című adaptáció óta nem tűnt fel a képernyőn, csak szinkronmunkákat végzett A Thomas a gőzmozdony című mesefilmben, valamint a Bend It Like Beckham című musicalban volt látható. A TNT ma debütáló drámájában azonban ismét megcsillogtathatja színészi tehetségét Christopher Marlowe szerepében.

Az amerikai televíziós sorozat William Shakespeare fiktív életét mutatja be a 20-as évei elején. A tízrészes sorozatot tavaly májusban kezdték el forgatni és eredeti tervek szerint egy hosszabb műsor készült volna belőle a Pivot nevezetű amerikai kábeltévé számára, ám ott nem adták le, így a mai napon kerül először képernyőre a TNT által. 

A széria főszereplője Laurie Davidson, aki William Shakespearet kelti életre (a Vámpírakadémia című filmből lehet ismerős) és Olivia DeJonge, mint Alice Burbage (többek közt a Látogatás című filmben láthattuk). A rendezői székben Shekhar Kapur és Craig Pearce foglalt helyet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek