Starity

Brooklyn Beckham ezzel a képpel dühítette fel szüleit

2017. július 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szülők próbálnak védeni minket a veszélyes szituációktól. Bár néha ellenszegülünk nekik és megteszünk olyan dolgokat is, amivel kihozzuk őket a sodrukból, csakúgy, ahogy Brooklyn is.

hirdetés
Brooklyn Beckham ezzel a képpel dühítette fel szüleit
Fotó: Instagram

Igaz, hogy a világ egyik leghíresebb házaspárjának a fia már átlépte a 18. életévét, ezáltal belépve a felnőttek világába, de a szülő az szülő marad. Mivel Brooklyn átlépte azt a határt, ami már sokkolta szüleit, nem maradhatott el a fiú leszidása.

Brooklynnak nemrég jelent meg egy 300 képpel díszített könyve, amiket ő maga készített. Aki követi Instagramon Beckhamet, az megfigyelhette már, hogy szenvedélye a fotózás és elég tehetséges is benne. Viszont az egyik kép Victoriát és Davidet is alaposan feldühítette, hiszen a fiú egy magas, New York-i emeletesház peremén áll.

Brooklyn a képhez csak ezt fűzte a könyvében:

Ezt ne próbáld ki... A szüleim nagyon mérgesek voltak, amikor meglátták. Egyébként is hülyeség. De azért jó kép lett.

A könyv Angliában már megjelent a Penguin Random House kiadó által. A fiú ezután a jövőjét egy főiskolán képzeli el, ahol fotózást tanulhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek