Starity

Ütős számmal jelentkezett Tolvai Reni és Kállay Saunders András

2017. július 13. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András egy párt alkotnak az életben, és most úgy döntöttek, hogy összeállnak egy szám erejéig. Az eredmény magáért beszél, hiszen a Say című klip igen jól sikerült.

hirdetés

Végre Tolvai Renáta és Kállay Saunders András közös videoklippel jelentkezett. Mint kiderült, nagyszerűen tudtak együtt dolgozni, ugyanis a duettjük fantasztikusra sikeredett! A kisfilm 2017. július 7-én debütált Tolvai Reni hivatalos YouTube-csatornáján. Azóta több, mint 20 ezren látták és a lájkolásokból kiderül, hogy a többségnek bejön ez az angol nyelven előadott szám.

A dalt Kállay Saunders András írta, míg a rendezői székbe ezúttal Oleg Borisuk ült. A klip nagyon jó technikával készült és elég látványosra sikeredett. A gyönyörű képi világ és Renáta csodás idomai is sokat dobnak rajta. Ugyan nem Andrásé most a főszerep a zenében, de így is jól csatlakozik be énekesként a számba. Tehát mindketten bizonyították, hogy nemzetközi nótát is tudnak produkálni.

Az alábbiakban meg is nézhetjük a videót:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek