Starity

Itt az új Teen Wolf-előzetes!

2017. július 11. 11:11   |   Szerző: rammievengeance

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf 6. évadának második fele július 30-án startol el az MTV csatornáján, a várakozás pedig egyre nő. Ma végre bemutatásra került az új előzetes!

hirdetés

Az évad első fele szinte tökéletes zárása volt a sorozatnak, ám rengeteg kérdés maradt a rajongókban, legyen szó bizonyos karakterekről, sorsukról, vagy akár a természetfeletti lényekről, akik nem hagyják nyugodni Beacon Hills lakóit. A 6B előzetese pedig minden várakozást felülmúlt.

A videóban rég nem látott karakterek lépnek színre ismét, feltűnik Jackson (Colton Haynes) is, immáron Ethan (Charlie Carver) oldalán, láthatjuk Stlies és Derek párosát, valamint visszatér második évados főgonoszunk, Gerard is, hogy segítségére legyen a falkának az újabb természetfeletti fenyegetéssel szemben. Sőt, egészen új szereplők is megjelennek – többek között vadi új vadászok, és Jordan Parrish (Ryan Kelley) rendőrtiszt mellett egy másik Pokolkutyát is köszönthetünk.

A bemutató alapján nagy izgalmakra számíthatunk, és, hogy mitől is kell Scottnak és falkájának megóvni a várost, július 30-án kiderül!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek