Starity

Kis híján kitették Gemma Whelan szűrét a Trónok harcából

2017. július 11. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő olyat tett, ami miatt a sorozat készítő meg szerettek volna válni tőle.

hirdetés

Gemma Whelan 2012-ben, a második évad idején csatlakozott a Trónok harca stábjához Yara Greyjoy-ként, ám nem sokkal ezután ki akarták rúgni, mert nyilvánosságra hozta, hogy szerepelni fog a sorozatban.

Az első lecke, amit megtanultam, hogy ne jártasd a szád. Nekem senki nem mondta, hogy nem beszélhetek arról, hogy szerepet kaptam a sorozatban. Úgy gondoltam, normális, ha beleírom az önéletrajzomba, hogy Gemma Whelan ezen a nyáron Yara Greyjoy-t fogja alakítani a Trónok harcában.. Az internet totál meghülyült a hírtől. Egy nap a sorozat édes, drága producereinek egyike az irodájába hívott, és közölte, hogy az ügy komoly, és majdnem el kellett bocsátaniuk engem, mert eljárt a szám

– nyilatkozta a színésznő.

Fotó: HBO

A sorozat sztárjainak egyébként fokozottan ügyelniük kell arra, hol, miről beszélnek, mert akár egy aprócska spoiler elejtése miatt is a show-n kívül találhatják magukat. Szerződésükben titoktartási kötelezettség szerepel, így magánemberként is oda kell figyelniük, nehogy valaki kihallgassa egy-egy beszélgetésüket.

Elmentünk a stábtagokkal bedobni pár italt meg ilyesmi, amikor egyszer csak a műsorról kezdtünk beszélgetni. Egy előttünk álló, még nem leadott szezon előtt voltunk, így alaposan körül kellett néznünk, mert az ember soha nem tudhatja, ki figyeli és hallgatja ki a beszélgetését

– nyilatkozta a BBC Radio 1-nak Maisie Williams.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek