Starity

Elkészült új lemezével Tarja

2017. július 11. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás finn énekesnő néhány hete kezdett el dolgozni legújabb stúdiólemezén.

hirdetés
Elkészült új lemezével Tarja
Fotó: Tim Tronckoe

A Nightwish egykori énekesnője az utóbbi években kicsit sem pihen, ugyanis a 2013-as megjelenésű Colours In The Dark című lemeze óta nem telt el olyan év, amikor ne kedveskedett volna rajongóinak különböző kiadványokkal. Tavaly két albumot is piacra dobott a The Brightest Void – The Prequel, valamint a The Shadow Self képében – utóbbi Tarja egyik legerősebb korongjának lett titulálva, ugyanis a finn szépség ezúttal egy teljesen más oldalát kívánta megmutatni nem kis sikerrel.

Év elején már beszámoltunk arról, hogy az énekesnő elkezdte fontolgatni új lemezével kapcsolatos terveit, majd nem sokkal később azt is elárulta, hogy az újdonság még idén meghódítja majd a világot. Mindezeken felül, szintén idén tervezi megjelentetni legújabb DVD-jét is, ami az Act II elnevezést kapta. Nemrégiben egy új kisfilmet is nyilvánosságra hozott, ami az An Empty Dream című tételhez készült, mely nóta a Corazón Muerto (Halott Szív) című film betétdala is egyben.

Mindössze néhány hete adtunk hírt arról, hogy az ex-Nightwish-énekesnő elkezdett dolgozni új lemezén, a minap pedig arról értesítette a közönséget, hogy a korong elkészült, és már csak a megjelenése van hátra. Arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy az előző kiadványokhoz hasonlóan ezen lesznek-e duettek, ám a vokalistát ismerve nincs kizárva a lehetőség.

 

Recordings are full on! One down and many more to go... I am having fun. #newalbum2017 #starduststudios

A post shared by Tarja Turunen (@tarjaofficial) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek