Starity

Michael Jackson lánya tőle 20 évvel idősebb színésszel randizik

2017. július 11. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokszor halljuk, hogy a kor csupán egy szám, ám nem mindegy, mekkora a korkülönbség, ha az ember még csak a tinédzseréveiben jár...

hirdetés

Paris Jackson nemrég töltötte be a 19-et, és úgy tűnik, máris azt gondolja, nem hozzá valóak a tizen-, huszonéves srácok – legalábbis erre következtetünk legújabb párválasztási döntéséből, ugyanis a modellt nemrég a tőle 19 évvel idősebb Trevor Donovannel kapták kéz a kézben lencsevégre Los Angeles egyik szomszédságában.

A férfi neve valószínűleg nem véletlenül cseng ismerősen, hiszen maga is ismert személy – olyan sorozatokban játszott, mint az Ármány és szenvedély, a 90210, a Melissa és Joey, valamint a Texas felemelkedése. Egy Parishoz közel álló barát szerint a szőke szépség és a színész kapcsolata nem komoly, ráadásul sokkal inkább baráti, mint romantikus a viszonyuk. Bármi is az igazság, rájuk tartozik, de kétségtelen, hogy nagyon helyesek egymás oldalán.

További fotókért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek