Starity

Különleges üzenettel köszöntötte fel fiát Anette Olzon

2017. július 11. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd énekesnő legidősebb gyermeke a mai napon ünnepli 16. születésnapját.

hirdetés

Anette ismét nosztalgiával tölti idejét, ám ezúttal nem arra tekintett vissza, hogy milyen élmény is volt a Nightwish énekesnőjének lenni, hanem arra a napra emlékezett, amikor megszületett első gyermeke, Seth. Mint ismeretes, az énekesnő még férjnél volt, amikor bekerült a finn zenekarban, majd később ezt egy viharos körülmények között történő válás követte, ugyanis akkori férje vélhetően nem nézte jó szemmel azt, hogy Nettie a zenekar tagja.

Az Olzon házaspárnak 2001-ben született meg első és egyben egyetlen gyermeke, aki napjainkra már egy fess úriemberré cseperedett. A fiú a mai napon töltötte be 16. életévét, Nettie pedig egy kép kíséretében emlékezett meg arról a napról, amikor először tartotta kezében csemetéjét, mely fotóhoz az alábbi szöveget írta:

16 évvel ezelőtt az életem megváltozott, amikor a kedves elsőszülött fiam, Seth bekerült az életembe. Ő egy csodálatos, melegszívű fiú, aki még mindig azt mondja, hogy feleségül veszi az anyját ... annyira büszke vagyok, hogy az anyukád lehetek, Seth, szeretlek

– áll a bejegyzésben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek