Starity

Tolvai Reni papír nélkül is boldog Kállay-Saunders Andrással

2017. július 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár ötödik szériája során egymásba szeretett sztárpár már több, mint hét éve randizik, de a házasság egyelőre nem szerepel a terveik között.

hirdetés

Tolvai Renivel a TV2 készített interjút nemrég, aki őszintén vallott jövőbeli terveiről mind karrier, mind magánéleti szempontból. Elmondása szerint párjával, Kállay-Saunders Andrással ősszel jelentetik meg azt a közös dalukat, melyen már hosszú ideje dolgoznak, és amihez már videoklipet is forgattak. Ha pedig szóba került kapcsolatuk, az énekesnő bevallotta: most, hét évvel egymásra találásuk után még jobban szereti kedvesét, mint a kezdetekkor, sikeresen összecsiszolódtak, de a házasság nem szerepel a közeli terveik között.

Nagyon-nagyon sok álmom és célom van még, szóval még nem gondolkozom olyasmiben, hogy most menyasszony szeretnék lenni. El szeretnék mindent érni ahhoz, hogy úgy érezzem, hogy akkor most igent mondanék és szeretném ezt a házas életet elkezdeni. Ugyanígy gondolja ő is, szóval szeretnénk megalapozni az életünket karrier szempontjából, és majd csak utána gondolni ilyen komolyabb dolgokra. Úgy érzem, hogy egy papír most nem változtatna semmin

– magyarázta Reni.

Szerelmük ennyi év után is töretlen

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek