Starity

Megérkezett a Hé, Arnold!-film első betekintője

2017. július 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tervek szerint a Nickelodeon még idén bemutatja egykori sikersorozata nyomán készült filmjét.

hirdetés
Megérkezett a Hé, Arnold!-film első betekintője
Fotó: Nickelodeon

Tizenhárom év telt el a Hé, Arnold! utolsó epizódjának képernyőre kerülése óta, ám ez cseppet sem zavarja a készítőket, akik egy film erejéig ismét vissza akarják hozni a szeretett karaktert. Két éve ígérik a Nickelodeon animátorai, hogy filmet készítenek Arnold és osztálytársai kalandjairól, ám eddig annyit tudhattunk a készülő műről, hogy a Hey Arnold: The Jungle Movie címet viseli és kicsivel több is kiderül benne a címszereplő családjáról – különös tekintettel Arnold szüleire.

A csatorna munkatársai nemrég közzétették a film első betekintőjét, mely ugyan tartalmaz utalásokat azt illetően, miképp alakul a történet, elsősorban azonban mégis arra megy rá, mi mindent változtattak meg a szereplőkkel kapcsolatban. Míg az 1994 és 2004 között futott sorozatban Arnoldék alsó tagozatos kisiskolásokat alakítottak, most a hatodik osztályba készülnek, ám mielőtt kezdetét venné az új tanév, elutaznak egy felejthetetlen utazásra Arnold szüleinek hátrahagyott naplója, és az abban elhelyezett térkép alapján.

A filmben egyébként ugyanazok a sztárok kölcsönzik a karakterek hangjait, mint a tévésorozatban, Arnold kivételével – őt Taron Caudell helyett Mason Vale Cotton szólaltatja majd meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek