Starity

Rob Kardashian szégyelli magát azért, amit tett

2017. július 13. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rob szíve szerint visszafordítaná az idő kerekét, és előbb gondolkozna, mielőtt cselekedne.

hirdetés

Időnként mind elkövetünk hibákat, ám annak se szeri, se száma, Kardashianéknak mennyi rossz döntés miatt főhet a feje. A legnagyobb slamasztikában most egyértelműen Rob Kardashian van, miután felindulásában közétette exe, Blac Chyna pikáns fotóit az interneten. A tévésztár volt menyasszonya jogi útra terelte az ügyet, amiből Rob értelemszerűen csak rosszul jöhet ki, ezzel pedig tisztában is van.

Az E! Online úgy tudja, hogy az egygyermekes apa nagyon bánja tettét és szégyelli magát miatta. Családjától ugyan már bocsánatot kért, testvérei azonban leszögezték, szeretnének kimaradni a balhéból, édesanyja ezzel szemben alapos „fejmosásban” részesítette annak érdekében, hogy észre térítse őt.

Rob bocsánatot kért a családjától, és nagyon sajnálja azt, ahogyan viselekdett. Bánja a bűneit és szomorú miattuk. Szégyelli magát, és tudja, jobbnak kell lennie Dream [Kardashian, Rob és Chyna lánya] kedvéért

-– nyilatkozta egy bennfentes, míg egy másik úgy fogalmazott, hogy Robnak a legjobban az fáj, hogy nem láthatja a lányát és aggódik, mi lesz vele így a jövőben, mivel szeretne jó és felelősségteljes apja lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek