Starity

Pintér Tibor: „Nem kellek már a csajoknak”

2017. július 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 43 éves színész nagyon vágyik a szerelemre, de saját bevallása szerint már nem megy neki olyan könnyen az ismerkedés, mint régen.

hirdetés

Pintér Tibor ugyan minden trükköt bevet annak érdekében, hogy külseje makulátlan és kívánatos legyen – rendszeresen edz, szoláriumba, kozmetikushoz és fodrászhoz jár –, de elmondása szerint mindezzel együtt is nehezen ismerkedik, úgy érzi, sokkal nehezebb dolga van, mint néhány évvel korábban.

Egy fiatal kollégámmal, Márkkal kiültünk egy térre csajozni. Nemigen ment, nem nagyon vettek észre a nők. Bevallom, tőle kértem tanácsot, hogy mi most a divat, hogyan ismerkedjem. Frusztrál, hogy öregszem, látom, hogy már nem úgy nézek ki, ahogy régen, nem kellek a csajoknak. Már a csajozástól is kezd elmenni a kedvem

– idézi a Bors a fiatal barátnőre vágyó Tibi szavait, akinek meggyőződése, hogy leendő párja szintén szakmabeli lesz, mert idejébe nem fér bele az intenzív bulizás, szórakozás.

Fotó: Facebook / Pintér Tibor

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek