Starity

Megjelent Jessi első minalbuma

2017. július 14. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyszerű hírrel szolgálunk a Jebbie-k számára: első középlemezével tért vissza Jessi!

hirdetés

Június 17-én adta követői tudomására Jessi, hogy hamarosan megjelenik újdonsága, s nem sokkal később az is kiderült, hogy az új anyag előbb érkezik, mint gondolták volna – júliusban. Az előzetesek után és a várakozások leteltével július 13-án mutatta be első középlemezét Un2verse címmel, melyről a felettébb fülbemászó és ütős Gucci című dal kapott rövidfilmet.

Jessi elmondása szerint alig várta, hogy megmutassa világát, valamint köszönettel tartozik John Hwang, Rekstizzy, Dumbfoundead, Year of the OX, Jay Park felé és a számára legfontosabbaknak, a rajongóinak, akik nélkül ez nem valósulhatott volna meg.

A kiadvány mind az öt szerzeményét a 28 éves énekesnő írta. A főcímdal, a Gucci az utálóinak szól, Jessit nem érdekli a negativitásuk; a Boing a magabiztos hölgyek himnusza; a 걸음걸이 (My Walk) az erős személyiségének valódi oldalát mutatja be; a Spirit Animal a korong egyetlen angol nyelvű nótája, mely az összes rajongónak szól; az Arrived pedig az eddigi legszemélyesebb és egyben kedvenc dala, melyben a hosszú utazását meséli el, amit előadóként tett meg.

Íme a dallista:

  1. Gucci
  2. Boing (feat. Changmo)
  3. 걸음걸이 (My Walk) (feat. Year of the OX)
  4. Spirit Animal
  5. Arrived

Végül a borítókép:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek