Starity

Melegnek vallja magát Thomas Dekker

2017. július 14. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész a Twitteren vallott színt, miután egyik volt kollégája elhintette, hogy az ismeretségi körében valaki meleg.

hirdetés

Thomas Dekker nem véletlenül volt mindig nagyon diszkrét magánéletével kapcsolatban, hiszen mindig is a férfiakhoz vonzódott, ezt azonban soha nem hangoztatta. A főszereplésével készült Hősök című sorozat írója, Bryan Fuller egy hivatalos rendezvényen elhintette, hogy a széria egyik sztárjának menedzsmentje megtiltotta, hogy kiderüljön róla mássága, mert attól féltek, hogy nem kapna több szerepet. Thomas e momentum miatt döntött úgy, hogy színt vall, mielőtt még a média munkatársai találgatni kezdenének és ízekre szednék őt és egykori munkatársait.

Dekker a Twitteren tett közzé egy közleményt, melyben köszönetet mondott Fullernek, amiért lehetőséget biztosított számára, hogy felvállalja identitását, és beismerte, hogy áprilisban megházasodott és nem is lehetne boldogabb.

A szexualitás és az, hogy kit szeretsz egy nagyon személyes és komplikált dolog. Néhányunk számára időbe telik ezt feldolgozni, felfedezni és belátni, de ez nem olyasvalami, ami miatt szégyenkezni kéne és amibe bele kellene hajszolni valakit. (...) Ha erős tagjai vagyunk a melegközösségnek, a célunk egymás támogatása, nem a másik kirekesztése, a szeretet és nem a szégyen kell legyen. Úgy döntöttem, nem tekintek vissza a múltra sajnálkozó szívvel, hanem inkább egy reményekkel telivel tekintek a jövőbe. Egy olyan jövőbe, ahol én és a hozzám hasonlóak szabadon és méltósággal kifejezhetik önmagukat

– magyarázza soraiban a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek