Starity

Harry Styles: „Elég seggfej lennék, ha úgy gondolnám, túlragyogtam a filmet”

2017. július 14. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap volt a Dunkirk premierje Londonban, amin a teljes szereplőgárda és Harry herceg is részt vett a veteránok oldalán.

hirdetés

Tegnap lezajlott a Dunkirk első premiernapja, mégpedig nem kisebb helyen, mint a londoni Leicester Square-en. Harry Stylesnak ez az első szerepe, azonban nem ő az egyetlen fiatal, feltörekvő csillag a filmes iparban: Fionn Whitehead is most mutatkozik be a nagyérdeműnek.

Styles ennek ellenére nem biztos abban, hogy a jövőben színészkedni akar:

Nem gondolkoztam ezen... Szerintem túl korán elértem a csúcspontom

– nevetett, majd hozzátette, hogy hihetetlen nevek mellett dolgozhatott együtt, így nem tudja, innen van-e a tovább.

Christopher Nolan ennek ellenére folytatná vele a munkát:

Azt nem tudom, mi lesz a következő projektem, de Harry Styles csodálatos volt, nagyon keményen megdolgozott a szerepéért, így a jövőben kérdés nélkül dolgoznék vele együtt.

Egy riporter emellett azon tűnődött, hogy Harry nem félt-e attól, hogy a hírneve túlszárnyalja a filmet és a többi szereplőt:

Nem gondolkodtam ezen, csak próbáltam eljátszani a karakterem és nem elrontani. (...) És egyáltalán nem. Szerintem, amiről a film szól, magáért beszél, Chris Nolan neve pedig húzóerő. Nem gondolok erre így, úgy értem, eléggé nagy seggfej lennék, ha így gondolnám. A film lenyűgöző, és szerintem az embereknek nagyon fog tetszeni, így szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek.

A videó elérhető alább:

A premierre a 1D-s srácok is meg voltak hívva, azonban egyik sem tette tiszteletét, így Liam Twitteren fejezte ki jókívánságát kollégája felé:

Harry, sok sikert ma, haver! Sajnálom, hogy nem lehetek ott veled ma, de alig várom, hogy lássalak bevetés közben! #DunkirkPremier

Harry Styles tegnap:

Christopher Nolan a premieren:

Tom Hardy:

A cast:

Harry herceg:

Dunkirk (2017): A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük. Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót – és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét. Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről...

A Dunkirk filmet Magyarországon július 20-tól kezdik vetíteni a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek