Starity

Megszólalt a rendőrség az Adrenaline Mob halálos balesetével kapcsolatban

2017. július 31. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Adrenaline Mob egy koncertre tartott, amikor az út szélén parkoló lakóbuszukba és kísérő járművükbe belerohant egy, az útról lesodródó kamion.

hirdetés
Megszólalt a rendőrség az Adrenaline Mob halálos balesetével kapcsolatban

Ahogy arról már beszámoltunk, az Adrenaline Mob zenekar balesetet szenvedett, miközben petersburgi koncertjükre tartottak. Lakóbuszuk defektet kapott, ezért félrehúzódtak az autópályán, de egy, az útról lesodródó kamion beléjük hajtott. Ahogy azt már korábban megtudtuk, a zenekarhoz nemrég csatlakozott basszusgitáros, David Zablidowsky életét vesztette a tragikus balesetben, azonban a sérültekkel kapcsolatban csak most adott ki a floridai rendőrség egy hivatalos tájékoztatást.

A csapat mindhárom életben maradt tagja – Russell Allen énekes, Mike Orlando gitáros és Jordan Cannata dobos – súlyos sérülést szenvedett, akárcsak a jármű sofőrje és két kisegítőjük. Az együttes turnémenedzsere, Janet Revis állapota súlyos sérülései miatt kritikus. A balesetet okozó kamion sofőrje sértetlen maradt a baleset során.

További képekért kattints ide! Jobbulást kívánunk a sérülteknek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek