Starity

Nem kell tovább találgatnod: ezt a szájfényt és körömlakkot viseli Selena Gomez

2017. július 15. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fetish audióverziójában le sem tudtuk venni a szemünket Selena szájáról és körmeiről...

hirdetés

...Amihez hozzátartozik, hogy az egész „klip” ebből állt, így nem is nagyon volt választásunk. Ez természetesen nem von le Gomez csinos megjelenéséből, és most végre az is kiderült, hogy min viselt ajkain és körmein az énekesnő.

Ha szeretnéd leutázni Sel majdnem „no-makeup” kinézetét, akkor bizony a pénztárcádba kell nyúlnod, hiszen Marc Jacobs szájfény színesíti száját az Enamored Hi-Shine Lip Lacquer Lipgloss kollekciójából, mégpedig a barackos árnyalatban. A termék 28 dollár (~7 ezer forint), ami ahhoz képest, hogy egy milliomos énekesnőről van szó, nem tűnik olyan soknak, azonban a rajongóinak már talán érdemesebb lehet egy dupe-ot találni.

A körmök tekintetében az OPI-t választották Feeling Frisco árnyalatban, ami szitnén egy halvány barackos szín (az effekt miatt tűnik szürkésebbnek a klipben, a sminkes szerint). Az OPI körömlakkok hazánkban is elérhetőek, és üzlettől függően körülbelül 2900 forintért árulják őket.

via Cosmopolitan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek