Starity

Végre eldöntötték! Ők lesznek a főszereplők az Aladdinban

2017. július 15. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiválasztották végre az élőszereplős Aladdin főszereplőit, ezt pedig nagy örömmel a Disney jelentette be elsőként.

hirdetés

Disney hivatalosan is kiválasztotta az élőszereplős Aladdint, Jasmine-t és Genie-t, miután előzetesen arról szóltak a hírek, hogy nehezen jutottak dülőre.

Mickey háza a mai napon leleplezte a titkot: a főszerepeket két arab és egy fekete színész zsákmányolta be. A csatorna egyértelműen olyan 20-as éveiben járó fiatalokat keresett Jázmin és Aladdin karakterének megformálására, akik közép-keleti felmenőkkel büszkélkedhetnek.

Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Dzsini tűnik elő, aki felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel kezdődik Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása Abuval, a csintalan majommal. Jafar, a szultán fővezíre azonban gonosz tervet forral és elrabolja az uralkodó lányát. Aladdin Abuval az oldalán harcba indul, hogy kiszabadítsák a szépséges Jázmin hercegnőt.

Aladdin bőrében nem mást láthatunk, mint Mena Massoudot, akit eddig a Jack and Ryanben láthatott a nagyérdemű, de viszonylag újoncnak számít a szakmában.

Jázmin hercegnő Naomi Scott lett (számára az ismertséget az angliai Disney Channelen futó sorozat, a Life Bites, illetve a Disney Channel filmje, a Limonádé hozta meg).

A dzsint pedig nem más, mint az elismert Will Smith kelti életre.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint több, mint 2000 színészt hallgattak meg a főszerepre, mielőtt meghozták a végleges döntést. A mérce magasan van: az eredeti mesefilm 1992-ben két Oscar-díjat is bezsebelt: A legjobb zenéért és a A legjobb betétdalért, A Whole New Worldért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek