Starity

Az egyik kaszkadőr halála miatt áll a The Walking Dead forgatása

2017. július 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyászolnak a The Walking Dead készítői, ugyanis az egyik kaszkadőr olyan sérüléseket szerzett egy jelenet rögzítése során, hogy nem sokkal később meghalt.

hirdetés
Az egyik kaszkadőr halála miatt áll a The Walking Dead forgatása

John Berneckert gyászolják a The Walking Dead készítői, ugyanis a férfi az új évad forgatása során egy balesetből kifolyólag életét vesztette a kórházban a minap. Halála sokkolta a stábot, akik azóta sem dolgoznak, így kérdésessé vált, hogy vajon idén októberben képernyőre kerül-e a széria legújabb évada.

A férfi szerdán, a show atlantai forgatása során sérült meg, amikor leesett egy emelvényről. Bár rögtön kórházba szállították, nem sokkal később elhunyt. Bernecker karrierje során az AMC sikersorozatán túl dolgozott a 24: Újratöltve, Scream Queens: Gyilkos történet és az Into the Badlands című sorozatokon, valamint olyan filmekben szerepelt, mint a Logan, a Halálos iramban 8 és a majd csak jövőre mozikba kerülő Fekete Párduc.

Halálának szörnyű híre lesújtotta John családját – rokonai szerettek volna helyesen cselekedni és segíteni a még életben lévő rászorultakon, így a férfi szerveit felajánlották donornak, hogy így életeket mentsenek. Ha már ő nem lehet velük, lénye egy része tovább élhet másokban.

Az AMC és a The Walking Dead munkatársai közleményekben mondtak búcsút Berneckernek, akit nagyon jó barátnak, munkatársnak tartottak, és akinek munkássága mindörökké fennmarad. Nyugodjon békében!

John több szuperprodukció elkészítésében is részt vállalt. I Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek