Starity

Chrissy Metz elárulta, hogyan folytatódik a Rólunk szól Kate számára

2017. július 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévétörténelem egyik legsikeresebb kezdése volt a Rólunk szólé – tévénézők milliói voltak képesek azonosulni a Pearson család történetével.

hirdetés

A fentiek tekintetében nem meglepő, hogy a stáb több tagját is díjra jelölték az idei Emmyn, a szereplők pedig jelenleg is a második évadon dolgoznak, melynek első epizódja szeptember 26-án kerül majd képernyőre. A várakozást fokozandó, a Kate-et életre keltő Chrissy Metz nemrég sejtelmesen elárulta az E! Online olvasóinak, mire számíthatunk, mi történik karakterével a folytatásban.

Nagyon izgatott voltam, amikor először olvastam az új forgatókönyvet. Nagyon bezsongtam, mert úgy érzem, Kate olyasvalamit csinál majd, amire kétségbeesetten vágyik már nagyon hosszú ideje

– hintette el a színésznő.

Fotó: NBC

Időközben azt is megtudtuk, hogy a Randall vér szerinti édesapját alakító Ron Cephas Jones is visszatér a folytatásban – valószínűleg visszaemlékezések útján –, de ennél bővebb információ nem áll rendelkezésre a második évaddal kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek