Starity

A Riverdale stábjának valójában így kéne kinéznie

2017. július 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizony így néznének ki a Riverdale szereplői, ha 100%-ban igazodtak volna a képregényhez a rendezők. Azért sokkal jobban döntöttek, hogy nem tették ezt.

hirdetés

A The CW televíziós társaság és a Netflix közösen 2017 januárjában jelenítette meg a Riverdale című sorozatot, ami azóta akkora sikert ért el, hogy a második évad már úton is van és jövőre már mi is megtekinthetjük. Tudniillik a sorozatról, hogy az Archie képregénysorozat alapján készült el, bár a szereplőket külsőleg nem teljesen formálták olyanra, ahogyan a megrajzolt változatuk néz ki. Vessünk is pillantást arra, hogyan is néznének ki kedvenc szereplőink a sorozatból.

Jughead Jones

Cole Sprouse már alapból nagy változásokon ment keresztül a Zack és Cody élete című sorozata után, pédaképpen természetes szőke haját feketére festette. Jughead szerepét kiválóan játszotta a színész az első évadban, amiről a karakter nagy rajongótábora is árulkodik. A képregényes Jughead koronáját ötletesen egy beanie sapkával helyettesítették, a sötét fürtjei is passzoltak a rajzolt verzióhoz, egyedül az orrát engedték el a készítők, ami azért valljuk be, elég hülyén nézett volna ki.

Fred Andrews

Archie apja a képregényben túlsúlyos és kopaszodik, de a The CW úgy döntött, jobb sorsot szánnak neki külső téren. A sorozatbeli Fred szakállas és haját általában kócosnak láthatjuk, szóval nem igazán hasonlít az eredeti verzióra: a bajusz talán az egyetlen, ami megmaradt.

Archie Andrews

Archie egyik legfontosabb jellemzője a vörös haja, épp ezért KJ. Apa muszáj volt befestetni alapvetően sötétbarna haját leginkább narancssárgás árnyalatúra. Azonban annak ellenére, hogy Apa tíz órát töltött egy szalonban, és küzdött azért, hogy elérje a kívánt eredményt, mégsem lett annyira világos, mint a képregényes Archie-é. Ami még hiányzik a színészről, azok a szeplők, de ettől el lehet tekinteni.

Cheryl Blossom

Cheryl Blossom karaktere az, aki sokkal nagyobb szerepet kapott a sorozatban, mint a képregényben. A színésznő jó választás volt a szerepre, hiszen ő is vöröshajú, csak úgy, mint a rajzolt Cheryl, akinek mondjuk inkább pirosas árnyalatú a hajszíne és fruruja is van, amit a lány már nem vállalt be. Madelaine másik eltérő adottsága a barna szeme, ami eredetileg Cherylnek zöld lenne, de ettől eltekintve kiváló választás volt a szerepre.

Betty Cooper

A Riverdale szöszi színésznője, Lili Reinhart megmutatta, hogyan kell ragyogóan eljátszani az „aranyos szomszédlány” szerepet. Lili talán az, aki leginkább hasonlít az eredeti karakterre, csupán egy fruruval lehetett volna még inkább tökéletesíteni az összképet.

Veronica Lodge

A másik, leginkább rajzolt változathoz hű karakter Veronica Lodge volt, hiszen fekete haja a leginkább fontos része a külsejének, emellett a csinos arca, ami Camila Mendesnek meg is van. 

 via looper.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek