Starity

Megérkezett Zico második középlemeze

2017. július 20. 06:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sikeres és elismert dél-koreai előadó, Zico diszkográfiája újabb szólóanyaggal bővült a minap – megjelent második EP-je.

hirdetés

Másfél év telt el azóta, hogy Zico megjelentette első középlemezet, a Gallery-t, azonban az idol a tavalyi évben sem feledkezett meg követőiről, hiszen két dallal is megörvendeztette őket, akik az idei évben is örülhetnek szólómunkásságának.

Második önálló középlemeze Television címmel július 12-én került a boltok polcaira, ami az Artist és az ANTI számok képében dupla főcímdalos lett, melyekhez természetesen rövidfilm is készült. A két dal zenei és képi világa merőben eltér egymástól, hiszen míg előbbi a '90-es évek hangulatát hozza el nekünk, némi funky beütéssel (a klipben csapattársa, U-Kwon is feltűnik), addig utóbbi teljesen más: sötétebb, komorabb világ tárul elénk G.Soul közreműködésével.

A kiadvány összesen hat dal sorakoztat fel: négy vadonatúj, a She's a Baby és a Bermuda Triangle (feat. Crush, DEAN) pedig korábbi szerzemények.

A számlista:

  1. 천재 (Behind the Scene)
  2. Artist
  3. ANTI (feat. G.Soul)
  4. Fanxy Child (feat. Fanxy Child)
  5. She's a Baby
  6. Bermuda Triangle (feat. Crush, DEAN) (csak a fizikai formátumon szerepel)
A digitális formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek