Starity

A Rossz anyák a karácsonyi hagyományokra is tesznek! Jön a folytatás!

2017. július 22. 13:01   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rossz anyák stábja már egy karácsonyi filmen munkálkodik! Az előző rész sikerei után ez azonban nem is olyan meglepő...

hirdetés

A Rossz anyák karácsonykor visszatérnek egy újabb film erejéig! A bevállalós trió, azaz Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn, ismét szembe megy az árral, és tesznek magasról a karácsonyi hagyományokra, csakúgy, mint az anyaságra. A fergeteges vígjáték folytatásában az anyukák anyukái is megjelennek a színen, akiket olyan lenyűgöző színésznők alakítanak, mint Susan Sarandon, Christine Baranski és Cherly Hines.

A plakát

A film első részének sikerei után nem volt kérdéses, hogy jön majd egy második rész is, ám azt sokan nem tudták, hogy a film középpontjában a karácsony fog állni. Ez nem meglepő, hiszen az anyák az év legstresszesebb időszakán mennek át ilyenkor. Mindenesetre a film egy jó kis karácsonyi kikapcsolódásnak igérkezik –, ha elmúltál 16 éves.

Az előzetest szinkronosan megtekintheted alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek