Starity

Novemberben robban Miley

2010. október 21. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus mostanában kap hideget-meleget, de a munkásságára nem lehet panasz. Legújabb videoklipje, a The Big Bang hamarosan napvilágot lát, és a tervek szerint hatalmasat is fog robbanni.

hirdetés
Novemberben robban Miley

Miley Cyrus mostanában nem mindenkinek lopja be magát a szívébe. A fiatal énekesnő, kilépve a jól felépített Hannah Montana-szerepkörből rosszkislányosra vette a figurát, amely az egész Can't Be Tamed albumon érezhető. Az album első klipje már kiverte a biztosítékot a legtöbb fiatal rajongónál – hiszen túl szexisre sikeredett –, majd a második klip, a Who Own's My Heart egyenesen megbotránkoztatta a fiatal tiniket. Az énekesnő nem adja fel, gőzerővel dolgozik, és mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy november 1-jére ígérik az album harmadik videóját.

A The Big Bang című számhoz a napokban forgatják a klipet, amelyben Miley partnere Kevin Zegers lesz, aki már a Pletykafészek sorozatban is bizonyította tehetségét. 

„Nagyon sok szexi jelenet lesz Miley és Kevin között. A forgatás általában éjjel 2-ig tart, de ez senkit nem zavar, hiszen nagyon jól érezzük magunkat” – mondta el az egyik stábtag.

A rajongók természetesen már türelmetlenül várják az új zenés videót, akárcsak az „anti-Miley” fanatikusok is, hiszen legalább lesz miről vitázni a következő hónapban is.

A videoklip előzetese azért már napvilágot látott. Vajon mit tartogat maga a klipp? November 1-jén kiderül minden...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek