Starity

Újra rátalált a szerelem Naomi Wattsra

2017. július 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 48 éves színésznőnek nem jött be a szingliség – új párja exférjéhez hasonlóan szintén filmes berkekben mozog.

hirdetés

A Page Six, a People és az E! Online is arról számolt be nemrég, hogy a valóságban is egymásra talált a Gypsy című sorozatban szerelmespárt alakító Naomi Watts és Billy Crudup. A párt a hétvégén kéz a kézben látták együtt Tribecában, amint beültek egy kávézóba, majd ugyanígy távoztak onnan, de egyelőre egyikük sem szerette volna se megerősíteni, se megcáfolni a viszonyukról szóló pletykákat.

Naomi egyébként múlt szeptemberben tudatta a rajongókkal, hogy tizenegy év után elválik férjétőlLiev Schreibertől, akivel azóta is jó viszonyt ápol közös gyermekeik érdekében.

Az elmúlt néhány hónapban arra a döntésre jutottunk, hogy a család számára a legjobb megoldás, hogy párként külön folytatjuk. Továbbra is szeretettel és barátsággal tekintünk egymásra és így szeretnénk tovább nevelni gyermekeinket is

– olvashattuk egy akkoriban kiadott közleményben.

A szakítás után mindketten egyedül voltak, és Naomi még múlt hónapban is úgy nyilatkozott, hogy jól érzi magát, a világába most nem fér bele a randizás, így kérdéses, hogy vajon mikor vált romantikussá a Billyhez fűződő barátsága.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek