Starity

Britney Spearst kihívás elé állítja az anyaság

2017. július 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már két évtiezde van a reflektorfényben és igen sikeres karriert tudhat maga mögött, végső soron a pophercegnő is háziasszony és édesanya.

hirdetés

Igaz, Britney Spearsnek kicsit másból áll egy napja, másképp keresi meg a tankönyvre valót, mint más anyukák, de neki sincs könnyebb dolga, hiszen két kamasz nevelése sokat kivesz az emberből. Az énekesnő fiai már 11 és 10 évesek, és ugyancsak feladják a leckét a szőke szépségnek, ő azonban a világ minden kincséért sem cserélne senkivel – olyannak szereti az életét, amilyen.

Számomra mindig a gyerekek az elsők. Nincs semmi, ami nagyobb elégedettséggel töltene el, mint látni fiatal férfiakká érni a fiaimat. Nagyon szerencsés vagyok, amiért velük élhetem át ezt az életre szóló kalandot

– magyarázta Brit, ami tíz évvel ezelőtt szakított gyermekei apjával, Kevin Federline-nal, akivel azóta is jó viszonyt ápol a srácok érdekében.

A munka és a magánélet közti egyensúly megtalálása kihívás elé állíthat olykor engem, mint egyedülálló édesanyát. Igyekszem a lehető legjobban megtervezni a napjaimat, hogy a programjaim a családom köré és ne a helyükre épüljenek

– tette hozzá, és közösségi oldalait elnézve pedig ez sikerül is neki: láthatóan sok időt tölt a gyerkőceivel, akik élvezik a társaságát.

Imádom nézni ahogy sportolnak és szeretek együtt lógni velük. Jól érezzük magunkat. Imádunk például strandolni, emellett igyekszem megtanítani nekik, hogy a szépség belülről fakad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek