Starity

Megszólalt az R. Kellynél élő egyik fiatal lány

2017. július 19. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási botrány bontakozott ki az énekes körül, aki tagadja az őt ért vádakat.

hirdetés

Napok óta foglalkoztatja a világsajtót R. Kelly ügye, ugyanis az énekes állítólag akaratuk ellenére, fiatal lányokat tart fogságban és kötelezi arra őket, hogy az általa megszabott szabályok szerint éljenek. A szülők mélységesen fel vannak háborodva és a média figyelmét arra próbálják felhasználni, hogy kiszabadítsák gyermekeiket, akik valószínűleg nem is akarják elhagyni Kelly lakását – legalábbis erre utal a 21 éves Joycelyn Savage nyilatkozata, aki a TMZ-nek vallott arról, hogy tökéletesen elégedett az életével úgy, ahogy van és szó sincs arról, hogy az akarata ellenére raboskodnak az énekesnél.

Főként azt szeretném elmondani, hogy boldog vagyok ott, ahol vagyok. Nem mosták át az agyamat vagy ilyesmi. Szeretném, ha mindenki tudná – beleértve a szüleimet és mindenkit –, hogy teljesen jól vagyok. Boldog vagyok, minden a legnagyobb rendben van velem

– üzente a lány. Édesapja, Tim azonban nem nyugszik, szeretné látni a lányát és véleménye szerint Joycelyn azért nem árulta el hollétét, mert nem teheti meg.

R. Kelly egyébként ügyvédjén, Linda Mensche-en keresztül tagadta, hogy bármi is igaz lenne a pletykákból, és azt üzente, hogy ahogy másoknak, úgy neki is joga van a magánélethez, így kéretik azt tiszteletben tartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek