Starity

Csoda, hogy éhen nem halt! Troian Bellisario napi 300 kalórián élt

2017. július 19. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars 31 éves színésznője őszintén vallott korábbi betegségéről, az anorexiáról.

hirdetés

Ha valaki, akkor Troian Bellisario tudja, milyen az éhezés. Bár Hollywood egyik legnépszerűbb sorozatsztárjáról beszélhetünk a személyében, aki igen szép summát tehet zsebre mindenért, amihez a nevét és tehetségét adja, mégsem volt mit ennie. Na, nem arról van szó, hogy nem telt volna neki pár finom falatra, hanem egész egyszerűen éheztette magát.

Nemrég mutatták be az Egyesült Államokban a Troian által írt és a főszereplésével készült Feed címet viselő alkotást, melynek középpontjában az étkezési zavarok állnak, így egy esszét is publikált a betegségével kapcsolatosan, melyből kiderül, hogy csak csodával határos módon, a szerettei támogatását élvezve sikerült kikecmeregnie a gödörből.

Van az agyamnak egy része, ami dacol a logikával. Egyszer meg is győztem magam arról, hogy 300 kalórián kellene élnem*, aztán eljött az a pont, amikor már ezt is túl soknak találtam. Az agyamnak ez a része felelős a betegségemért, ami egy időben teljesen átvette az irányítást felettem. Majdnem megölt engem. (...) Nehéz volt visszatalálni az egészséghez vezető úthoz. Kemény introspekció, intenzív orvosi és mentális kezelések, valamint a mellettem álló családtagok, barátok és egy türelmes és szerető partner útján megmenekültem, ami nagyon ritka azoknál, akik ilyen betegséggel küzdenek.

* Egy átlagos felnőtt nő napi átlagos kalóriabevitele 1500-2000 kalória körül mozog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek