Starity

Bella Thorne után Palvin Barbira vetett szemet Charlie Puth

2017. július 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella kicsoda? A See You Again énekese maga mögött hagyta a múltat és a jövőbe tekint – reményei szerint egy olyan jövőbe, melyben Barbi is érintett.

hirdetés

Hazánk legismertebb lánya, Palvin Barbi nemrég hagyta el Magyarországot, hogy részt vegyen egy eseményen, és az Instagramon az alábbi kép keretein belül számolt be arról, hogy igencsak megérzi az időeltolódást, de nagyon izgatott szereplése miatt. A képpel sikerült megnyernie Charlie Puth énekest is, aki az Instagram Story szegmensében osztotta meg a felvételt, nem sokkal később pedig a Twitteren írta ki, hogy Szia Barbara!, ami arra enged következtetni, hogy szívesen megismerkedne a barna hajú szépséggel.

Fotó: Instagram (Story) / Charlie Puth
Fotó: Twitter / Charlie Puth (screenshot)

Barbi egyelőre nem reagált Charlie közeledési kísérletére, de ha igazak a Dzsudzsák Balázshoz fűződő romantikussá vált kapcsolatáról szóló pletykák, akkor valószínűleg nem is fog.

Charlie egyébként nemrég még Bella Thorne színésznőnek csapta a szelet, ám egy félreértés miatt hamar zátonyra futott a még csak bimbózó kapcsolat. Később a Scream Queens: Gyilkos történet sztárjával, Lea Michele-lel is hírbe hozták, de ez a szóbeszéd sem bizonyult igaznak – valószínűleg csak barátok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek