Starity

Botrányosan rosszul sikerült Beyoncé viaszbábuja

2017. július 20. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Erre bizony nincs mentség! Beyoncé a New York-i Madame Tussauds panoptikumában kiállított szobra annyira összecsapott lett, hogy még rajongói sem fedezik fel benne az énekesnőt.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy Kylie Jenner olyan élethű viaszbábut kapott, hogy azzal még családját is sikerült megtévesztenie, ám Beyoncé már nem mondhatja el magáról ugyanezt. Kylie-éval közel egyidőben adták át az ő szobrát is, ám az egyáltalán nem sikerült meggyőzőre – olyannyira, hogy az alkotás szinte bármelyik híres sztárhölgyre hasonlít, csak épp arra nem, akiről mintázták.

A Beyhive igen felháborodottan fogadta a bábut, és hangot is adtak nemtetszésüknek a közösségi oldalakon. Egyesek szerint erre más mentség nem lehet, mint hogy az alkotó soha életében nem látta Beyoncét, hiszen véleményük szerint a bábu úgy néz ki, mintha összekeverték volna Mariah Carey, Lindsay Lohan, Kate Hudson, Taylor Swift, Britney Spears, Jenna JamesonJulia Stiles, Tori Kelly és Shakira külső jegyeit.

Ezek a viaszbábuk továbbra is azt bizonyítják, hogy egyedül Isten képes megalkotni Beyoncét

– írta egy fanatikus, egy másik pedig így fogalmazott:

Sosem találják el Beyoncé bábuit. Talán épp azért, mert ő megismételhetetlen.

Fotó: Madame Tussauds

via Us Weekly, ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek