Starity

Madonna nem engedi elárverezni a Tupactől kapott levelét

2017. július 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap került volna árverésre az a levél, melyben a rapper szakított az énekesnővel.

hirdetés

Mivel mindvégig titkolták, így hosszú évekig nem került nyilvánosságra, hogy az 1990-es évek elején / közepén egy párt alkotott Madonna és Tupac Shakur. A pletykákat az énekesnő 2015-ben erősítette meg, de azóta sem kívánta kommentálni a viszonyt. Hónap elején azonban valaki kiszivárogtatta azt a levelet, melyet a néhai rapper 1995-ben, a börtönből küldött neki, és melynek soraiban megvallja, hogy nem tudja vállalni azt, ami azzal jár, hogy egy fehérbőrű nővel randevúzik.

A te karrieredet nem veszélyezteti az, ha egy fekete férfival látnak együtt téged, csak még nyitottabbnak és izgalmasabbnak tűnnél tőle, de ami engem illet, a rólam kialakult kép miatt úgy érzem, cserbenhagynám az emberek felét, akik azzá tettek, akinek gondolom magam. Soha nem akartalak megbántani téged

– írta Tupac, aki levelében felvetette: találkozzanak és beszéljék meg személyesen ügyes-bajos dolgaikat.

Nem csoda, hogy beleszeretett! Ilyen volt Madonna 1995-ben...

Egyebek között ez a levél is kalapács alá került volna tegnap New Yorkban, ám Madonna még időben intézkedett és a legfelsőbb bíróság elé vitte az ügyet. A gyorsított eljárás során végzés született, melynek értelmében az aukciós ház köteles visszavonni az énekesnő tulajdonát képező, árverezésre szánt értékeket, ugyanis azokat Madonna egyik korábbi bizalmasa a popkirálynő tudomása nélkül tulajdonította el.

Soha nem adtam el, nem ajándékoztam tovább, nem helyeztettem máshova a Shakur-levelet. A tény, hogy celeb státuszba emelkedtem a karrierem során elért sikereim nyomán, nem jelenti azt, hogy ne lenne jogom a magánélethez és a személyes tárgyaim tiszteletben tartásához

– írta a bírósághoz benyújtott irataiban a sztár, aki úgy nyilatkozott az őt meglopó Darlene Lutzról, hogy

Visszaélt a bizalmammal abban a felháborító törekvésében, hogy megszerezze az értéktárgyaimat a tudtomon és beleegyezésemen kívül.

... és ilyen most, 2017-ben

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek