Starity

Lehullott a lepel az Ensiferum új albumáról

2017. július 20. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előző lemezének megjelenése után két évvel új kiadvánnyal jelentkezik az Ensiferum.

hirdetés

Finnország egyik legnépszerűbb metálzenekara 2015-ben jelentette meg legutóbbi albumát, a One Man Armyt, ami elődeihez hasonlóan számtalan sikereket ért el világszerte. Néhány hónapja a Petri Lindroos vezette formáció bejelentette, hogy idén szeptemberben kerül majd az üzletek polcaira legújabb lemezük, amin már a Turisas egykori harmonikavirtuóza, Netta Skog fog zenélni. A srácok nemrégiben hivatalos Instagram-profiljukon keresztül azt is tudatták a rajongókkal, hogy már készülőben van egy új kisfilm is, azt viszont még nem árulták el, hogy melyik dalhoz is forognak a kamerák.

Tegnap fény derült a teljes albumra, ugyanis kiderült, hogy a korong a Two Paths elnevezést kapta, és szeptember 27-én hódítja majd meg a világot. Az együttes a fentieken túl megmutatta az album borítóját, valamint a dallistát is közzétették, ami mindösszesen tizenhárom dalt sorakoztat fel. Annak érdekében, hogy kellően megkoronázzák új lemezüket, a finnek egy új dalt is megjelentettek a For Those About To Fight For Metal című szám képében.

Íme a dallista:

  1. Ajattomasta Unesta
  2. For Those About To Fight For Metal
  3. Way Of The Warrior
  4. Two Paths
  5. King Of Storms
  6. Feast With Valkyries
  7. Don't You Say
  8. I Will Never Kneel
  9. God Is Dead
  10. Hail To The Victor
  11. Unettomaan Aikaan
  12. God Is Dead (Alternatív változat)
  13. Don't You Say (Alternatív változat)
A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek