Starity

Lena Dunham csatlakozott az Amerikai Horror Story stábjához

2017. július 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csajok sztárja már egészen biztosan szerepelni fog a horrorsorozat szeptemberben sugárzásra kerülő hetedik évadában.

hirdetés

Nagyon izgatott vagyok, amiért az én tehetséges cimborám, Lena Dunham csatlakozik az Amerikai Horror Story stábjához. Mindig is szerettünk volna együtt dolgozni, most pedig ez meg is valósul

– írta a Twitteren Ryan Murphy kreátor.

Lena ezennel egy igen színes egyéniségekből álló stábhoz csatlakozott. A sorozat új évadának főszereplőit a már korábbi évadokból ismert Sarah Paulson és Evan Peters keltik életre. Ami azt illeti, nem Lena az egyetlen újonc a csapatban: Billy Eichner, Billie Lourd és Colton Haynes szintén most először játszanak szerepet a szériában, melynek új évada a tavalyi elnöki választás körül forog majd.

További érdekesség, hogy ez Lena első szerepe a Csajok című sorozat végetérte óta, valamint most először kapott drámai szerepet, mivel korábban csak vígjátékokban csillogtatta meg a tehetségét, így egészen új kapuk nyílhatnak meg előtte az Amerikai Horror Storyban nyújtott alakítása nyomán.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek