Starity

Egy vagyont fizetett exének Usher, amiért továbbadta neki nemi betegségét

2017. július 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ötszörös Grammy-díjas előadónak igen mélyen a zsebébe kellett nyúlnia gondatlanságáért.

hirdetés

A Daily Mail hozta le nemrég, hogy Usher nem kevesebb, mint 1.1 millió dollárt (* 282 millió forint) volt kénytelen kifizetni exének, miután a nő bíróság elé vitte, mondván, hogy az énekes 2012-ben nemi úton terjedő herpesszel fertőzte meg. Az azt terjesztő vírus ráadásul nem gyógyítható, így a hölgy a mai napig küzd a fertőzéssel.

A pert azért is veszítette el a zenész, mert Kalifornia államban büntetendő az, ha valakinek tudomása van arról, hogy nemi betegsége van és arról nem tájékoztatja a partnerét és óvszer nélkül létesít vele szexuális kapcsolatot. Usher ráadásul bizonyítottan tisztában volt az állapotával, amikor megfertőzte az ügyben érintett nőt, ugyanis a betegséget 2009 és 2010 között diagnosztizálták nála.

Usher amíg csak lehetett, tagadta, hogy tőle kapta volna el a hölgy a betegséget, annak ellenére, hogy a nő nyilvánosságra hozta: az énekesnek zöldesre volt színeződve a nemi szerve együttlétükkor, amire nem sokkal azután került sor, hogy az énekes elvált akkori feleségétől, Tameka Fostertől. Arról nincs információ, hogy Tameka vagy Usher jelenlegi felesége, Grace Miguel szintén fertőzöttek lennének.

A periratok szerint a fertőzött hölgy nemi szervén sebek és gyulladás keletkezett, ami miatt a béka feneke alá csökkent az önbizalma és súlyos depresszióval küzd, mivel úgy érzi, mind testileg, mind egészségileg tönkrement, a helyzetet pedig súlyosbítja a tudat, hogy ellenszer és gyógymód híján többé már nem lehet egészséges, mint azelőtt volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek