Starity

Will Smith felesége színt vallott: „Drogdíler voltam!”

2017. július 20. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem éppen átlagos múltra tekinthet vissza a ma már kétgyermekes édesanya.

hirdetés

Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith tegnap a Sway In The Morning című rádióműsorban vendégeskedett, amikor szóba került a néhai Tupac Shakurhoz fűződő szoros barátsága, a színésznő pedig őszintén vallott arról, miképp ismerkedett meg a rapperrel.

Még nem igazán meséltem el az egész sztorit. Az egyik legérdekesebb a Pachez fűződő ismeretségemben – amiről eddig nem igazán beszéltem –, hogy amikor megismerkedtünk... amikor először találkoztunk egymással... én drogdíler voltam. Nem szeretnék belemenni a részletekbe, mert könyvet írok róla, de a lényegen nem változtat, így kezdődött a barátságunk. Én kifelé tartottam ebből az életből, ő pedig egyre jobban elmerült benne

– ecsetelte a múltbeli eseményeket Jada, akit nagyon megviselt Tupac halála. A rappert 1996. szeptember 7-én, Las Vegasban lőtték le és hat nappal később a kórházban halt bele sérüléseibe – a tettest a mai napig nem kerítette kézre a rendőrség. Tupac mindössze 25 éves volt és karrierje csúcsán tartott. (Halálának körülményeiről itt olvashatsz bővebben.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek