Starity

41 éves korában elhunyt Chester Bennington, a Linkin Park frontembere

2017. július 20. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Linkin Park élén ismertté vált zenész holttestére ma reggel talált rá felesége.

hirdetés

Néhány perce hozta le a külföldi sajtó, hogy elhunyt Chester Bennington. Az énekes felakasztotta magát, holttestére felesége talált rá a reggeli órákban Los Angeles-i otthonukban. Chesternek két házasságából hat gyermeke született, rokonain túl barátai, zenésztársai és az egész szakma gyászolja.

A még csak a negyvenes évei elején járó énekesnek köztudottan alkohol- és drogproblémái voltak, és már a múltban is küzdött depresszióval. Az öngyilkosságtól, mint végső megoldástól soha nem zárkózott el, ráadásul közeli barátságot ápolt a közelmúltban elhunyt Chris Cornell-lel, aki szintén önkezével vetett véget életének. Pályatársa halála őt is nagyon megrázta.

Munkássága során több zenekarban is kamatoztatta tehetségét, ám a legnagyobb sikereket kétségkívül a Linkin Park élén érte el – összesen hét korongot készített az együttessel, a legutóbbi májusban került a lemezboltok polcaira One More Light címmel, melyet nemrég hazánkban is népszerűsítettek a VOLT fesztivál keretein belül.

Nyugodjon békében!

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek