Starity

A Korn gitárosát feldühítette Chester Bennington öngyilkossága

2017. július 22. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chester Bennington, a Linkin Park énekese július 20-án vetett véget életének, melyre a zenei élet nagyjai is reagáltak, de kétségtelenül Brian Welch reakciója a legnyersebb.

hirdetés
A Korn gitárosát feldühítette Chester Bennington öngyilkossága

A Korn gitárosa, a Head néven is ismert Brian Welch a Facebookon reagált Chester Bennington öngyilkosságára, ami rendkívül feldühítette őt, hiszen az öngyilkosságot gyáva megoldásnak tarjta.

Őszintén, Chester egy régi barát, akivel rengeteget lógtam együtt, vannak barátaim, akik nagyon közel álltak hozzá, és ami történt, az rettenetesen dühít! Hogy képesek ezek a fickók egy ilyen üzenetet küldeni a gyermekeiknek és a rajongóiknak?! Elegem van ebből az öngyilkosság szarságból! Én is küzdöttem depresszióval, mentális betegséggel, és próbálok megértő lenni, de ez nagyon nehéz, amikor dühös vagy! Ami sok az sok! Magukra hagyni a gyermekeidet, a rajongókat, és elvenni az életedet egy gyáva kiút

– olvasható a zenész Facebook-oldalán.

A bírálatra a legtöbb rajongó felkapta a fejét, többen is dühösek lettek a Korn gitárosára, aki pár órával később az alábbi üzentet írta ki a Facebookra:

Nem akartam érzéketlen lenni Chesterrel kapcsolatban. Csak túl sok érzelemmel foglalkozom ma. Szeretlek, Chester. Dühös vagyok, hogy ezt tetted, de tudom, hogy ez egy elpazarolt éjszaka lett volna.

A zenész később egy videóüzenetet is közzétett oldalán, amiben szintén Chester öngyilkosságával kapcsolatosan beszél.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek