Starity

Nincs az a pénz, amiért Tyga újra összejönne Kylie Jennerrel

2017. július 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a rapper maga is megszenvedte a szakítást, ma már nem akarna ismét Kylie-val lenni.

hirdetés

Tyga tegnap a Power 105.1 Los Angeles-i ráadióállomás The Breakfast Club című műsorának vendége volt, ahol őszintén vallott Kylie Jennerhez fűződő viszonyáról – arról, milyen volt együtt lenni vele, mit gondol a lány mostani viszonyáról és azt is megosztotta a hallgatókkal, mi a véleménye exe, Blac Chyna és Rob Kardashian közötti hidegháborús viszonyról.

Kylie-t nem veszítettem el, egyszerűen szakítottunk, szétmentünk. Úgy értem, barátok voltunk, és a barátságból alakult ki a szerelmi kapcsolatunk. Szó sincs veszteségről. Amikor az ember meghozza azt a döntést, hogy nem akar együtt lenni valakivel, akkor nem veszíti őt el, hanem azt választja, hogy külön utakon jár a továbbiakban

– magyarázta Tyga.

Szerettem őt, de már nem vagyok szerelmes belé... Amikor együtt vagy valakivel, az első év varázslatos, aztán elkezded észrevenni a másik szarságait. Azt hiszem, sokan azért nem szimpatizáltak velünk, mint párral – a kívülről érkező hatásokon túl –, mert ő fiatalabb nálam és a saját maga elfogadtatásával küzd. Én idősebb vagyok, így nekem nincsenek ilyen jellegű gondjaim. Ő felnőtt ahogy felnőtt, a közvetített kép és az elfogadás a mindene volt. Nem való ő nekem. Úgy értem, amikor a kapcsolatunk jó volt, akkor jó volt, de amikor rossz volt, akkor nagyon rossz volt

– tette hozzá, majd szóvá tette azt is, miképp érez Kylie Travis Scotthoz fűződő kapcsolatát illetően.

Nem érzek sehogy. Én és Kylie már vagy hét hónapja szakítottunk. Travis nem tesz semmi rosszat, nekem pedig nincsenek rossz érzéseim irányukba.

Az interjú során szóba került a Chyna-Rob közti botrány is:

Annak idején felvázoltam Robnak, milyen játékra vállalkozik. Elmondtam neki, mivel kell együtt élnie... Tesó, én együtt voltam vele három vagy négy évig, ilyen és ilyen, ezzel kell megbirkóznod. Chyna mentalitása egészen más, mint az övé. Jó ember, de nagyon kemény dolgokon ment keresztül, és nem volt olyan ember az életében, aki segített és irányt mutatott volna neki. Rob ezzel szemben egy egészen más világból jön, ő nem tudja, hogyan működik és gondolkozik Chyna. Amikor szerelmes az ember, nem izgatja magát azon, mit gondolnak az emberek, elvakítják őt a másik iránt táplált érzések. Leszögeztem már az elején, hogy én nem fogok beleavatkozni a dolgaikba, bármerre is tartson a dolgunk. Nem az én dolgom, az az ő kapcsolatuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek