Starity

Louis Tomlinson sosem találta a helyét a One Directionben

2017. július 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes a közelmúltban a The Observernek adott interjút a One Directionben töltött éveivel kapcsolatban.

hirdetés
Louis Tomlinson sosem találta a helyét a One Directionben

Louis Tomlison bevallotta, hogy sosem érezte a One Directionbe tartozónak magát és társai mellett nem találta, neki hol a helye a bandában. Liam Payne-ről és Harry Stylesról úgy fogalmazott, hogy a színpadi jelenlétüket mindig nagyon csodálta és nagyra tartotta, Niall Horant pedig úgy írta le, mint a legszerethetőbb srácot a világon, akinek személyisége mindenféle arroganciát mellőz. A csapat 2015 tavaszán kivált tagjáról, Zayn Malikról is volt pár jó szava, őt hihetetlenül tehetségesnek tartja, aki mindig kordában tudta tartani a hangját, noha hozzá hasonlóan ő is küzdött a megfelelési vággyal.

Niall a Nova 100-nek adott interjújában Louisról tett említést, és úgy nyilatkozott róla, mint a banda létfontosságú tagjáról, aki nélkül ők, többiek sokszor elvesztek volna. Hozzátette, hogy Louis szerinte hihetetlenül jó srác és remek énekes, ugyanolyan meghatározó tagja a One Directionnek, mint bármelyikük.

Az együttes egyébként 2010-ben, az X-Factor keretein belül alakult és összesen öt nagy sikerű lemezt adtak ki együtt. Az elmúlt évben mindannyian szólókarrierbe kezdtek. Louis második kislemeze, a Back To You – melyben Bebe Rexha is közreműködik – várhatóan ma jelenik meg. Íme az azt beharangozó előzetes!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek