Starity

Újabb előzetes érkezett a Teen Wolf utolsó évadához

2017. július 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak tíz epizód maradt a Teen Wolf utolsó évadából, amit tegnap a San Diego-i Comic-Conon népszerűsítettek a színészek.

hirdetés

A fent említett rendezvényen Jeff Davis kreátor mellett megjelent még Tyler Posey (Scott), Dylan O'Brien (Stiles), Dylan Sprayberry (Liam), Shelley Hennig (Malia), Khylin Rambo (Mason), Cody Christian (Theo), Linden Ashby (Noah), Melissa Ponzio (Melissa) és a visszatérő Charlie Carver (Ethan) is. A stáb amellett, hogy előrevetítette, mire számíthatunk a folytatásban, vissza is tekintett az elmúlt évekre, melyeket a sorozat élén töltöttek.

Az utolsó epizódok egyébiránt igazán izgalmasnak és akciódúsnak ígérkeznek, hiszen több, rég nem látott szereplő is visszatér, mint amilyen a fent említett Charlie Carver (Ethan), Tyler Hoechlin (Derek) és Colton Haynes (Jackson), akiknek szintén központi szerepe lesz a történet lezárásában.

A legújabb epizód július 30-án kerül képernyőre Said the Spider to the Fly címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek