Starity

Ryan Murphy elárulta az Amerikai Horror Story új évadának címét

2017. július 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap, a San Diego-i Comic-Conon tette meg a nagy bejelentést a sorozat kreátora.

hirdetés

Ryan Murphy már korábban ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy csak július 20-án hozza nyilvánosságra, milyen címet szán az Amerikai Horror Story új évadának, melynek első epizódja várhatóan szeptemberben kerül képernyőre. A stáb jelenleg is dolgozik a sorozaton, ami a Cult, azaz Kultusz címet kapta és középpontjában a tavalyi elnökválasztás áll majd.

A készítő elárulta, hogy a nézők feleslegesen számítanak arra, hogy Donald Trump és Hillary Clinton felbukkannak a képkockákon – legfeljebb televíziós tudosításokban láthatjuk őket, ám a sorozatban nem ők lesznek a főszereplők, hanem Evan Peters és Sarah Paulson karakterei, ám róluk és a történetről egyelőre nem áll rendelkezésre bővebb indormáció.

A sorozat új évadában egyébként a fent említett színészek mellett szerepet játszik még Billie LourdBilly EichnerColton HaynesCheyenne JacksonLeslie Grossman, Lena Dunham és Adina Porter is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek