Starity

Louis Tomlinson haldokló édesanyjának utolsó kívánsága az volt, hogy fia kössön békét Zayn Malikkal

2017. július 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Louis a The Sunnak adott interjújában idézte fel az édesanyjával töltött utolsó pillanatokat.

hirdetés

Nem sokkal karácsony előtt összetört a szíve Louis Tomlinsonnak, ugyanis édesanyja, Johannah Deakin 42 éves korában elhunyt a leukémia egy agresszív fajtájával vívott küzdelme következtében. A tragédia után One Direction-beli társai Louis mellé álltak és még Zayn Malik is kifejezte a Tomlinson család felé részvétét, ami azért is szívmelengető, mert akkor már hosszú ideje tartott a két énekes közötti mosolyszünet. Louis a The Sunnak elárulta, hogy édesanyja utolsó kívánságainak egyike volt, hogy béküljön ki Zaynnel, ennek pedig eleget is tettek.

Anyukám azt mondta: Fel kell venned újra a kapcsolatot Zaynnel! Az élet kib*szott rövid!. Anyukám tisztában volt az érzéseimmel és azzal, hogy mit akarok. Zayn mindig nagyon jó volt hozzám, amikor még a bandában voltunk, ő volt a bulizós cimborám. Ha egy kis szabályszegésről volt szó, benne mindig társra leltem

– elevenítette fel Louis, jelenlegi viszonyukról pedig így mesélt:

Képtelen vagyok haragot tartani bárkivel. Ez nem rám vall. Annak reményében, hogy tisztázzuk a köztünk feszülő ellentéteket, Zaynnel összefutottunk és átbeszéltük a dolgokat. Kellemes találkozó volt. Mindig szeretni fogjuk egymást. Bár Zayn nevében nem beszélhetek, de szerintem mi ketten igenis törődünk a másikkal.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek