Starity

Elhunyt John Heard, a Reszkessetek, betörők! sztárja

2017. július 24. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken, egy Palo Alto-i hotelszobában találtak rá a 71 éves színész holttestére.

hirdetés

John Heard egy hátműtét után lábadozott a fent említett Palo Alto-i szállodában, amikor utolérte a végzet. Jelenleg még nem tisztázott, pontosan mi okozta halálát, boncolását szombaton végezték el, annak eredményét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A színészt legtöbben a Reszkessetek, betörők! első két részéből ismerik, mely franchise-ban a Macaulay Culkin által alakított Kevin édesapját keltette életre. Később sorozatokban játszott vendégszerepet, láthattuk például A szökésben, a Miami helyszínelőkben, a Maffiózókban és az NCIS: Los Angelesben is – többek között. Haláláig dolgozott utolsó munkái még idén bemutatásra kerülnek.

John a Reszkessetek, betörők!-ben játszott szerepe után nem ért el igazán nagy sikereket és sajnos a magánéletben sem volt szerencséje. Háromszor nősült élete során, legutóbbi feleségétől hét éve vált el. Kapcsolataiból három gyermeke született – Jack és Annika ma is gyászolják, másik fia, Max tavaly decemberben hunyt el 22 éves korában.

Nyugodjon békében!

Fotó: 20th Century Fox Home Entertainment

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek