Starity

Justin Bieber szerint Cruz Beckham lehet a következő generáció legnagyobb popsztárja

2017. július 24. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A What Do You Mean? előadójának nincsenek kétségei afelől, hogy a még csak 12 éves Cruz rövidesen világsztárrá válik tehetsége nyomán.

hirdetés

Múlt decemberben számoltunk be arról, hogy Justin Bieber menedzsere, Scooter Braun leszerződtette Cruz Beckhamet, akinek első kislemeze még abban a hónapban megjelent If Everyday Was Christmas címmel. A fiatal tehetségnek az énekesi karrier beindítása mellett a tanulás az első, és természetesen tudja, hogy az éneklés területén is van hová fejlődnie. Cruznak azonban nincs félnivalója, hiszen Biebs mindenben a rendelkezésére áll és ott segít neki, ahol tud.

Biztos vagyok benne, hogy Cruz Beckham lehet a következő szupersztár. Nagyon tehetséges szülei vannak és ő maga is tehetséges. Mindenben támogatom őt

– nyilatkozta Justin a Sunday Mirrornak.

Cruzt nagyszerű szülőkkel áldotta meg a sors, így ha szeretne betörni a zeneiparba, én azt tanácsolnám neki, hogy maradjon közel hozzájuk. A szülők megakadályozzák az embert abban, hogy hülyeségeket csináljon és a helyes ösvényen tartják őt. Én is mindig itt leszek neki, ha tanácsra lesz szüksége, de az anyukája és az apukája tudják csak igazán, mi a legjobb neki.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek