Starity

Piacra dobta lélegzetelállító luxusotthonát a Jóbarátok sztárja

2017. július 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Páratlanul pazar az a luxus, melyben mindennapjait tengeti az egykori sorozatsztár.

hirdetés

Köztudott, hogy miután a Jóbarátok sikeressé vált, az abban szereplő sztárok egymillió dollárt (~ 254 millió forint) vihettek haza epizódonként, így nem is meglepő, hogy Matthew Perrynek ilyen remek luxusingatlan áll a tulajdonában.

Los Angeles-i tetőtéri lakását most 20 millió dollárért (~ 5.1 milliárd forint) dobta piacra a színész, melyben négy hálószoba kapott helyett, a padlótól a plafonig érő ablakok pedig mesés kilátással kecsegtetnek. Matthew egyébként hat évvel ezelőtt, mintegy 13.5 millió dollárért (~ 3.4 milliárd forint) vásárolta meg a 9318 négyzetméteres ingatlant, amihez saját uszoda, spa részleg és mozizásra alkalmas szoba is tartozik.

Perry korábban köztudottan alkohol- és drogproblémákkal küzdött, mostanra azonban maga mögött hagyta függőségeit, ám azok igencsak nyomot hagytak a külsején. Noha ő volt annak idején a Jóbarátok stábjának legfiatalabb tagja, mégis ő tűnik a legidősebbnek most közülük.

Rengeteg hullámvölgy volt az életemben, és sok elismerésben volt részem, de a legjobb élmény számomra mégis az, amikor egy alkoholista odajött hözzám, és azt kérdezte: »Segítenél nekem, hogy felhagyjak az ivással?« Én meg csak annyit válaszoltam: »Persze. Ha valamit, akkor ezt tudom, hogyan kell«

– nyilatkozta egy 2015-ös interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

ház ingatlan otthon
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek