Starity

Crystal Reed csatlakozik a Gotham stábjához

2017. július 24. 15:03   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Crystal Reed a Teen Wolf óta nem igazán volt aktív a képernyőkön, azonban a napokban bejelentették, hogy szerepet kapott a Gotham című sorozat negyedik évadában.

hirdetés

Crystal Reed 2011-ben kapta meg áttörő szerepét a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatban, mint Allison Argent. A sorozatban három évadon át alakította a főszereplő lányt, azonban karakterét az évad végeztével kiírták a sorozatból. 2015-ben a Too Late című filmben láthattuk, 2016-ban pedig visszatért a Teen Wolfba egy epizód erejéig, mint Marie-Jeanne Valet. Ezen kívűl másban nem láthattuk, inaktív lett a színészetben.

A 2017-es Comic-Con panelen jelentették be, július 22-én, hogy a színésznő ismét egy sorozatban bizonyíthat, méghozzá a Gotham negyedik évadában. Crystalt Sofia Falcone szerepében láthatjuk majd, aki Don Falcone lánya. Karaktere egy erős, intelligens és kiszámítható lány, aki visszatér Gotham-ba, hogy segítsen Gordonnak legyőzni Penguint. 

via Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek