Starity

Megrendítő sorokkal búcsúzik a Linkin Park Chester Benningtontól

2017. július 24. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak négy nap telt el az énekes váratlanul bekövetkezett halála óta.

hirdetés

Chester Bennington halála nagyon érzékenyen érintette a Linkin Park tagjait, olyannyira, hogy eddig képtelenek voltak szavakba önteni, mit éreznek zenésztársuk elvesztése miatt. Most megérkezett a többiek búcsúja és egyben kitekintője a jövőre nézve.

Kedves Chester! A szívünk összetört. A gyász és a tagadás sokkhulláma még most is végigsöpör a családunkon, ahogy igyekszünk napirendre térni a történtek felett. Sokakat megérintettél, talán többeket is, mint gondoltad volna. Az elmúlt néhány napban tanúi voltunk a túláradó szeretetnek és támogatásnak, ami a nyilvánosságtól és privát ismerősöktől érkezett a világ minden tájáról. Talinda [Chester özvegye – a szerk.] és a család ezt nagyra értékeli, és azt szeretnék, ha a világ tudná, hogy te voltál a legjobb férj, fiú és apa; a család nem lesz ugyanolyan nélküled. Az előttünk álló évekről szóló beszélgetések során mutatott lelkesedésed fertőző volt. Hiányod olyan űrt hagyott maga után, amit sosem lehet bepótolni – féktelen, mókás, ambíciózus, kreatív, kedves, nagylelkű hangod hiányzik a szobából. Igyekszünk emlékeztetni magunkat arra, hogy a démonok, akik elragadtak téged tőlünk, mindig részei voltak a paklinak. Végtére is úgy énekeltél róluk, hogy már első hallásra magadba bolondítottál mindenkit. Félelmet nem ismerve tetted őket a kirakatba, összehoztál minket és megtanítottad nekünk, hogyan legyünk még emberibbek. Neked volt a legnagyobb szíved, és sikerült ezt a testeden kívül hordanod. A zenekészítés és -előadás iránti szerelmünk kiolthatatlan. Bár nem tudjuk, mit hoz számunkra a jövő, de azzal tisztában vagyunk, hogy mindannyiunk életét jobbá tetted. Köszönjük neked ezt az ajándékot! Szeretünk téged és nagyon hiányzol nekünk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek