Starity

Film készül Jenny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem című könyvéből

2017. július 25. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már megkezdődött a tinédzsereknek szóló sikerkönyv adaptációjának forgatása Vancouverben.

hirdetés
Film készül Jenny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem című könyvéből

2014-ben került a könyvesboltok polcaira Jenny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem című könyve, melynek filmre vitelét már hosszú ideje tervezgették Hollywoodban. A projekt végre tető alá kerül, a stáb pedig már el is kezdte a forgatást, ám arról egyelőre nincs még előzetes információ sem, hogy körülbelül mikorra számíthatunk annak mozikba kerülésére.

Ami a szereplőket illeti, igazán bravúros stáb állt össze: a főszereplő Lara Jeant az X-Men: Apokalipszis sztárja, Lana Condor kelti életre; testvéreit pedig a Pretty Little Liars Monája, Janel Parrish és az Utódok 2-ben feltűnt Anna Cathcart alakítják. Ha pedig már a fiúkról szól a történet, meg kell említenünk a Modern családból ismert Noah Centineót is, ő ugyanis a méltán híres Peter Kavinsky bőrébe bújik.

A történetet a 16 éves Lara Jean szemszögéből követhetjük nyomon, aki csodálatos szerelmes leveleket ír azokhoz a fiúkhoz, akik iránt valaha is voltak érzelmei. Bár nem tervezi, hogy ezeket elküldi az érintetteknek, egy nap váratlanul megindulnak a levelek a címzettekhez, hogy alaposan megkavarják a dolgokat...

Az A fiúknak, akiket valaha szerettem egyébként egy trilógia része, melynek második kötete 2015-ben jelent meg, a harmadik rész pedig idén tavasszal került a könyvesboltokba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek