Starity

Házvezetőnője talált rá Chester Bennington holttestére – videó

2017. július 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap hozták nyilvánosságra azt a felvételt, melyen azt hallhatjuk, ahogy a rendőrség felé bejelentésre kerül az énekes halála.

hirdetés

Lezárult a nyomozás Chester Bennington halálának ügyében! A Linkin Park énekese július 20-án hunyt el, ám akkor még csak feltételezni lehetett, hogy öngyilkos lett. A boncolás során bebizonyosodott, hogy valóban önkezével vetett véget életének, otthonában egyedül tartózkodott halálakor, kábítószernek pedig nem találták nyomát a szervezetében.

A Grammy-díjas előadó holttestére egyébként házvezetőnője talált rá – Bennington otthona hálószobájában akasztotta fel magát néhai barátja, Chris Cornell születésnapján, aki két hónappal korábban, ugyanilyen körülmények között távozott az élők sorából. A házvezetőnő – miután felfedezte a holttestet – kisietett a házból és beszállt egy bérelhető autóba, és megkérte annak sofőrjét, hogy bonyolítsa le helyette a hívást, melyben a rendőrséget kénytelen értesíteni a történtekről.

A Daily Mail által közzétett felvételen hallható, ahogy a sofőr nyugodt hangnemben közli a diszpécserrel, hogy Benningtonra házvezetőnője talált rá, ő maga azonban nem járt a házban, így nem is látta a holttestet. (A háttérben az említett házvezetőnőt hallhatjuk zokogni.)

A történtek fényében nem csoda, ha a Linkin Park lemondta turnéját, tegnap pedig szívhez szóló sorokkal búcsúztak a még életben maradt tagok énekesüktől.

Kedves Chester! A szívünk összetört. A gyász és a tagadás sokkhulláma még most is végigsöpör a családunkon, ahogy igyekszünk napirendre térni a történtek felett. Sokakat megérintettél, talán többeket is, mint gondoltad volna. (...) Hiányod olyan űrt hagyott maga után, amit sosem lehet bepótolni – féktelen, mókás, ambíciózus, kreatív, kedves, nagylelkű hangod hiányzik a szobából. Igyekszünk emlékeztetni magunkat arra, hogy a démonok, akik elragadtak téged tőlünk, mindig részei voltak a paklinak. Végtére is úgy énekeltél róluk, hogy már első hallásra magadba bolondítottál mindenkit.

A teljes üzenetet ide kattintva érheted el.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek